...:::x:X:xThE mOoN aNd ThE sTaRsx:X:x:::...

Filmek,Énekesek,Képszerkesztők,Rolam és Más képek mindenkinek.Vizsázz,Kész És Rajt;Itt minden a tietek!Ez a weboldal azoknak készült,akik szeretik az érdekességeket :P Szóval csak nézz meg nyugottan mindent !És írj:dj_nomycy_girl@yahoo.com címre!Köce

A"TITANIC "című filmről néhány kép tartalommal együtt.

A Titanic terveit Thomas Andrews készítette a White Star Line megbízásából. Az építés 1909. március 31-én kezdődött és két évig tartott. A Titanicot 1912-ben a valaha épült legnagyobb hajónak számított, emellett az emberi kéz által valaha épített legnagyobb mozgó tárgy címével is büszkélkedhetett.

A Titanicot három, egyenként 98 tonna súlyú hajócsavar hajtotta. Négy kéménye volt, melyből három a kazánok füstjének elvezetésére szolgált. A negyediket a hajó egyensúlyának megőrzése és a hajó látványosabbá tételének érdekében szerelték fel. A hajót kétezer darab, mintegy két és fél centiméter vastag acéllemezből állították össze. Ehhez hárommillió szegecset használtak fel. A többféle stílusú hajóbelső tíz hónapig készült.

A Titanic tragédiája több körülmény összejátszásának eredménye. Hozzájárult a hajó elsüllyedéséhez a sebesség és a szög, ahogy összeütközött a jégheggyel, a víz hőmérséklete, a hajótest anyagának és a szegecseknek minősége, a jéghegy abban az időben szokatlan helyzete, a lyukak száma és az első hat vízzáró tartály elhelyezkedése és a legénység figyelmetlensége. Noha a hajó valóban jéghegynek ütközött, ha a többi körülmény nem járul hozzá, talán nem süllyed el.

A Titanic - Az utolsó rejtély című, 1995-ben készült amerikai dokumentumfilmben James Cameron, a Titanic című film Oscar-díjas rendezője a hajó hullámsírjához tervezett utolsó expedícióban vesz részt. Képeket akar készíteni az utókor számára, mert a hajó hamarosan örökre eltűnik az 1912 óta elszenvedett károsodások miatt. A legmodernebb technológiának köszönhetően a hajó olyan részeibe is bepillantást nyerhetünk, amik eddig még elérhetetlenek voltak. A dokumentumfilmet Neil Flagg rendezte.

titanic7jb4.jpg

titanic.png

titanik-titanic-yenilendi.jpg

titanic3.jpg

titanik.gif

titanik12.jpg

titanic4.jpg

titanik_afi_resimi.jpgWeblap látogatottság számláló:

Mai: 13
Tegnapi: 6
Heti: 39
Havi: 173
Össz.: 75 143

Látogatottság növelés
Oldal: =))Titanic((=
...:::x:X:xThE mOoN aNd ThE sTaRsx:X:x:::... - © 2008 - 2020 - themoon.hupont.hu

Ingyen weblap készítés, korlátlan tárhely és képfeltöltés, saját honlap, ingyen weblap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »