...:::x:X:xThE mOoN aNd ThE sTaRsx:X:x:::...

Filmek,Énekesek,Képszerkesztők,Rolam és Más képek mindenkinek.Vizsázz,Kész És Rajt;Itt minden a tietek!Ez a weboldal azoknak készült,akik szeretik az érdekességeket :P Szóval csak nézz meg nyugottan mindent !És írj:dj_nomycy_girl@yahoo.com címre!Köce

Néhány képe néhány menyasszonyról

Története !

Kevesen tudják, de a menyasszonyi ruhát Viktoria királynő találta fel Angliában. És ő volt az is aki a fehér ruha romantikus stílusát megteremtette.

1840-ben tartott esküvőjén dús, fehér szaténból varrt ruhát viselt, amelyet narancsvirágszirmok szegélyeztek és vert csipkével díszítettek. A XIX. század fordulóján a menyasszonyok már fehér muszlimruhában, tüll fályolban, hajukban virággal álltak az oltár elé.

Az első rövid menyasszonyi ruhát Coco Chanel mutatta be, a harmincas években pedig csillogó zsákruhákat viseltek az arák, hogy aztán a háború után ismét a karcsúsított földig érő ruha legyen divatos. S bár a hatvanas években rövid ideig az volt a legmenőbb,aki farmerben és egy szál blúzban mondta ki a boldogító ignet, azért a romantikus stílus ma is szilárdan tartja magát.

Finoman nőies. A menyasszonyi ruha akkor tökéletes, ha viselője úgy érzi, mintha ráöntötték volna, és ezt ki is lehet olvasni a tekintetéből- mondják a szakértők. De ügyelni kell a részletekre is. A fátyol egykor a tisztaság jelképe volt, a menyasszony csak egyszer viselhette, majd eltette a lányának. A fátylak ma pókháló finomságú tüllből készülnek, hosszuk pedig különböző lehet.

Ha a ruha háta látványos pl. gombos vagy fűzött, a legfinomabb, áttetsző anyagot érdemes választani. Visszafogottan díszített vagy sima ruhához viszont gyönyörű a csipkefályol. A romantikus fátyolfelhőt általában fejdíszre erősítik, aminek színben a ruhával kell egyeznie.

Virágkoszorút már a középkorban is viseltek a menyasszonyok, ma inkább a frizurába illesztett élővirág a divatos. Aki igazi hercegnőnek szeretné érezni magát, viselhet strasszos, vagy művirágos tiarát, de ügyeljen rá, hogy összhangban legyen a ruha díszítésével. Ha nagyon csillogó, feltünő a fejék, vagy a nyakék, fülbevaló akár el is maradhat, ha mégsem naygon egyszerű legyen. Ellenkező esetben a menyasszony úgy fog kinézni, mintha jelmezbálba menne.

A gyöngynyaklánc és a hozzá illő fülbevaló a klasszikus esküvők ékszere. A legszebb a valódi gyöngy, a világos bőrű hölgyeknek halvány tónusú, a kreol bőrűeknek krémszínű gyöngy áll jól a legjobban.

A ruha legszebb kiegészítője a virág. Alapszabály viszont, hogy a csokor nem vonhatja el a figyelmet a menyasszonyról. A virág kiválasztásánál vegyük figyelembe a ruha színét is: hófehér ruhához pasztellszínű, krémszínű ruhához a fehér különböző árnyalataiból köttessünk csokrot. Hosszú lecsüngő csokor magastermetű menyasszonyoknak áll jól, alacsonyabbak inkább kerek bukétát válasszanak. Készülhet a csokor csupa azonos virágból, májusban pl. gyöngyvirágból, de különféle virágok azonos árnyalatai is gyönyörűen mutatnak. És ne feledkezzünk meg a vőlegényről sem a gomblyukba tűzőtt egyetlen szál virág soha nem megy ki a divatból. Ha pedig a legmelegebb hónapokra tervezzük az esküvőt, válasszunk tartósabb virágot.

menyasszony12066.jpg

w956_1.jpg

27147516_1.jpg

ashford.jpg

1.jpg

menyasszony2009.jpg

03_30.jpg

koszorus-kezdo.jpg

menyasszony1a.jpg

10_menyasszony.jpg

venus9.jpg

13126846.jpg

4.jpgWeblap látogatottság számláló:

Mai: 30
Tegnapi: 6
Heti: 56
Havi: 190
Össz.: 75 160

Látogatottság növelés
Oldal: =))Menyasszonyok((=
...:::x:X:xThE mOoN aNd ThE sTaRsx:X:x:::... - © 2008 - 2020 - themoon.hupont.hu

Ingyen weblap készítés, korlátlan tárhely és képfeltöltés, saját honlap, ingyen weblap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »