...:::x:X:xThE mOoN aNd ThE sTaRsx:X:x:::...

Filmek,Énekesek,Képszerkesztők,Rolam és Más képek mindenkinek.Vizsázz,Kész És Rajt;Itt minden a tietek!Ez a weboldal azoknak készült,akik szeretik az érdekességeket :P Szóval csak nézz meg nyugottan mindent !És írj:dj_nomycy_girl@yahoo.com címre!Köce

Inna...

Inna (Elena Alexandra) 1986. október 16-án született Mangaliában. A román énekesnő a tehetségét édesanyjától örökölte. A 'Hot' című számával futott be. Inna, valódi nevén Alexandra Elena Inna egy fiatal, 22 éves lány aki a Fekete-tenger partján él.

Kedvenc időtöltése nem meglepő módon a zene. Nagyon fiatalon felfedezték a tehetségét, a család bátorította és már 8 éves korában elkezdett énekelni tanulni. Miközben a gyakorlatias oldalát próbálja megfogni a művészet romantikájának, Inna lediplomázott közgazdaságtanból a Constantában a University of Political Sciences-en. A zenén kívül Inna szívesen tölti az idejét a családjával, barátaival szeret vásárolni és utazni.

A Hot single-je rendkívül sikeres lett Oroszországban, Lengyelországban, Szerbiában, Bulgáriában, Szlovákiában, Görögországban, Belgiumban, Hollandiában és nálunk is. Így nem is kellett sok idő, hogy megjelenjen a második kislemeze Love címmel, ami hamar elfoglalta a megérdemelt helyét a nemzetközi chartlistákon, valamint hazánkban is a dance chart első helyén szerepel.

A sikerben szerepet játszott a Love című szám videója is, ami lassított felvételekkel demonstrálja a jó és a gonosz küzdelmét. Inna és a zenéje jelenti magát a kapcsolatot e két erő között. Inna tanult és szexi nőként jelenik meg, aki itt bizonyítja hogy igazi szex-szimbólummá is válhat.

inna_camera_final.jpg

inna___love_20_by_nefesnefese.jpg

innannou.jpg

innaweb.jpg

inna.jpg


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 21
Tegnapi: 6
Heti: 47
Havi: 181
Össz.: 75 151

Látogatottság növelés
Oldal: =))Inna((=
...:::x:X:xThE mOoN aNd ThE sTaRsx:X:x:::... - © 2008 - 2020 - themoon.hupont.hu

Ingyen weblap készítés, korlátlan tárhely és képfeltöltés, saját honlap, ingyen weblap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »