...:::x:X:xThE mOoN aNd ThE sTaRsx:X:x:::...

Filmek,Énekesek,Képszerkesztők,Rolam és Más képek mindenkinek.Vizsázz,Kész És Rajt;Itt minden a tietek!Ez a weboldal azoknak készült,akik szeretik az érdekességeket :P Szóval csak nézz meg nyugottan mindent !És írj:dj_nomycy_girl@yahoo.com címre!Köce

Néhány kép a Twilight new moon-ról !

Cím: New Moon (Újhold)
Könyv: 2. rész
Írta: Stephenie Meyer
Fejezetek száma: 24 + epilógus
Oldalak száma: 563
Kiadás: 2006.
Kiadó:
Little, Brown
Ajánlás: "Az édesapámnak, Stephen Morgannek, soha senki nem adott nekem annyi szeretetet és feltétlen támogatást, mint te. Én is szeretlek téged."
Bevezetés: "
Úgy éreztem, mintha az egyik rémálmomban lennék, ahol futnom kell, futnom, ahogy csak a tüdőm bírja, de mégsem mozgok elég gyorsan.  Úgy tűnt a lábaim egyre lassabban mozognak, ahogy próbáltam átvágni a sűrű tömegen, de az óratorony mutatói nem lassultak, megakadályozhatatlanul közeledtek a véghez. Minden végéhez. De ez most nem álom volt, és a rémálomtól eltérően, ezúttal nem a saját életemért futottam, hanem valami sokkal fontosabbért. A saját életem ma nagyon keveset számított nekem.  Alice azt mondta, jó esély van rá, hogy mind meghalunk. Talán több esélyünk lenne, ha neki nem kellene a napfény miatt a kocsiban maradnia, mert így egyedül rohantam a napfényes, zsúfolt téren. És nem voltam elég gyors.
Szóval nem igazán érdekelt, hogy körülvett minket az átlagnál sokkal veszélyesebb ellenség. Ahogy az óra egyre közeledett a 12-eshez, a talpam remegett, és vibrált, tudtam, hogy túl késő - és örültem, hogy vannak itt vérszomjas ellenségek. Ugyanis ha hibázom akkor nem fogok már arra vágyni, hogy élhessek.
Az óra újra ütött és a nap az ég kellős közepéről világított."
/Stephanie Meyer: New Moon/

 Bella a 18. évét tölti be. A világon minden ember örül a 18. szülinapjának, de Bella nem. Máris egy évvel idősebb Edwardnál. És ez éppenséggel nagyon is zavarja, ezért nem is nagyon akar ünneplést. De Edward és Alice mégis szerveznek neki egy szülinapi partit. Ajándékcsomagolás közben véletlenül megvágja az ujját és Jasper kísértésbe esik a vér illatára, rátámad Bellára.
Edward szakít Bellával, mondván, hogy Bella nem jó neki és a Cullen család elköltözik Forksból. Bella egyedül marad. Csak akkor beszél másokkal, ha nagyon muszáj, magába zárkózik. Egyedül Jacob Blackkel tart szorosabb kapcsolatot, aki egy szinten enyhíti az Edward elvesztésével járó fájdalmát. Bella és Jacob egyre több időt töltenek együtt. Időközben Jacob bevallja Bellának hogy vérfarkas. A többi vérfarkassal együtt, Jacob Bella védelmére kel, amikor Viktória, a veszélyes vámpír bosszúból üldözni kezdi Bellát, mert tavasszal a Cullenek megölték a párját, Jamest. Miúta Bella szirt-ugrást kísérel meg, elkapja, de Jacob megmenti.
Ám Alice egyik látomásában szerepelt Bella, amint leugrott a szirtről, így arra következtetnek, hogy a lány meghalt. Alice visszamegy Forksba, hogy ellenőrizze a dolgokat, közben Edward pedig Charlie-t hívja fel, hogy mi történt. Jacob veszi fel a telefont, és elmondja Edwardnak, hogy Charlie nincsen otthon, egy temetésen van. Edward ebből azt következteti ki, hogy Bella temetésén van éppen az apja, így Edward elmegy Olaszországba, a Volturihoz, hogy megölesse magát, hiszen képtelen lenne azzal a tudottal tovább "élni", hogy Bella már nincs többé. Bella és Alice Olaszországba rohannak, hogy megmentsék Edwardot. A Volturi pedig megtudja, hogy Bella egy élő ember, és tud a vámpírok létezéséről, így azt követelik, hogy változtassák őt is vámpírrá, ellenkező esetben öljék meg.
A könyv egy szavazással ér véget...

the-twilight-saga-new-moon.jpg

twilight_new_moon_new_picture.jpg

new-moon-fan-made-posters-twilight-series-3770323-600-826.jpg

twilight_new_moon-13018.jpg

twilight_new_moon_eclipse-7379.jpg

new_moon_poster_edwardjpg.jpeg

twilight_new_moon_eclipse_by_midnig.jpg

new-moon-twilight-series-5141864-600-873.jpgWeblap látogatottság számláló:

Mai: 17
Tegnapi: 6
Heti: 43
Havi: 177
Össz.: 75 147

Látogatottság növelés
Oldal: =))Twilight new moon((=
...:::x:X:xThE mOoN aNd ThE sTaRsx:X:x:::... - © 2008 - 2020 - themoon.hupont.hu

Ingyen weblap készítés, korlátlan tárhely és képfeltöltés, saját honlap, ingyen weblap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »