...:::x:X:xThE mOoN aNd ThE sTaRsx:X:x:::...

Filmek,Énekesek,Képszerkesztők,Rolam és Más képek mindenkinek.Vizsázz,Kész És Rajt;Itt minden a tietek!Ez a weboldal azoknak készült,akik szeretik az érdekességeket :P Szóval csak nézz meg nyugottan mindent !És írj:dj_nomycy_girl@yahoo.com címre!Köce

Képek csak róla csak most csak neked !

És ne feled ,hogy lementheted őket...

És persze egy kis életrajz is!

themoon.jpg

themoon2.jpg

themoon1.jpg

hannah_montana_2.jpg

Miley Ray Cyrus (eredeti nevén: Destiny Hope Cyrus) (Franklin, Tennessee, Nashville, 1992. november 23.) amerikai színész- és énekesnő. A Hannah Montana című filmsorozattal lett ismert.

Élete

Miley Cyrus Franklinben, Tennesseben, Nashville külvárosában született 1992. november 23-án. Szülei színészek és énekesek; édesapja: Billy Ray Cyrus, édesanyja: Leticia 'Tish' Cyrus. Négy testvére van; két lány: Noah és Brandy, továbbá két fiú: Trace és Braison, és van egy féltestvére is Cody. Miley igazi neve Destiny Hope, mert a szülei azt gondolták, hogy az életben sokra viszi majd? Becenevét onnan kapta, hogy sokat mosolygott, így a Smiley szóból az S elhagyásával lett Miley. 2008 januárjában nevet változtatott, így most már hivatalosan is Miley Ray Cyrusnak hívják. Miley keresztanyja Dolly Parton híres country énekes.

Hannah Montana

Első nagy sikerét ezzel a sorozattal érte el. A Hannah Montana c. sorozat főszereplője, melyben egy kettős életet élő lányt alakít.

 Karrier

Az első szerepe 2003-ban volt, amikor helyettesként apukájával játszhatott a Doki című (RTL Klub) TV sorozatban, ahol Kylie-t a belevaló csajszit játszhatta. Még abban az évben a mozivásznon debütált a Big Fish (Nagy Hal) című filmben, amiben Ruthie-t alakította. Majd Rhonda Vincent 'If Heartaches have Wings' klipjében szerepelt. Szerepelt a Colgate Country Showdown-ban, édesapjával Billy Ray Cyrus-al. Még csak 12 éves volt, amikor először édesapja mellett színpadra léphetett.

Aztán jött a nagy áttörés, a Hannah Montana.

2006. június 22-én élő koncertet adott, a floridai Disney Worldben, Hannah Montanaként, majd a The Cheetah Girls nevű formációval indult koncertkörútra.

2006. október 24-én megjelent a Hannah Montana soundtrackje, ami több hétig vezette a különböző zenei listákat.

2007. június 26-án megjelent a következő lemez, mely a Hannah Montana2: Meet Miley Cyrus nevet viseli. Erre az albumra Cyrus nyolc dalt is írt.

A Harry Potter és a Főnix rendje bemutatóján Miley úgy nyilatkozott, hogy dolgoznak egy Hannah Montana mozifilm ötletén.

A Disney piacra dobott Hannah Montana ruhákat és kiegészítőket, amiknek a tervezésében Cyrus is közreműködött. Szerinte ezek, nem nevetséges jelmezek lettek, hanem olyan ruhák amiket Hannah és a barátai is szívesen hordanak.

2007. október 18-án indult útjára a Best of Both Worlds Tour, St. Louis, Missouriból és 2008. január 9-én New Yorkban ért véget.

2008. július 22-én megjelent Miley második önálló stúdióalbuma Breakout címmel. A lemez első dala, a 7 Things május 13-án jött ki, és Miley Nick Jonassal való szakítását dolgozza fel. Az albumból már az első napon 110 000 példány fogyott.A Breakout című lemezen megtalálható : Breakout, 7 Things,The Driveway,Girls Just Wanna Have Fun,Full Circle, Fly On the Wall,Buttom of the ocean,Wake up America!,These four walls, Simple Song,Goodbye,See you again

Díjak

  • 2007 - Winner of the "Favorite TV Actress" for the Nickelodeon Kids' Choice Awards
  • 2007 - Winner of the "Poptastic Queen" for Popstar Magazine's
  • 2007 - Winner of the "Choice TV Actress: Comedy" for the Teen Choice Awards
  • 2007 - Winner of the "Choice Summer Artist" for the Teen Choice Awards
  • 2008 - 29th Anuual Young Artist Awards - Legjobb fellépés TV-s sorozatban, mint fiatal előadó
  • 2008 - Nickelodeon Kids' Choice Awards - Kedvenc női énekesnő
  • 2008 - Nickelodeon Kids' Choice Awards - Kedvenc TV-s színésznő

Családja:

Édesapja:

 Billy Flatwoodsban, Kentucky államban látta meg a napvilágot. Nálunk kevésbé ismert, de az USA-ban híres színész és country zenész.
1992-ben jelent meg első albuma, azóta még 9. A legutóbbi idén nyáron került a boltokba. Magyarországon az RTL által vetített "A doki" c. sorozatban játszotta a főszerepet 2001-től 2004-ig.
1992-től 1998-ig összesen 8 fontosabb zenei díjat nyert munkája és albumai elismeréseként.
2006-ban elindult a Hannah Montana c. sorozat, aminek főszereplője Billy lánya, Miley Cyrus. Érdekesség, hogy Billy a sorozatban is a lány apját játssza. Nálunk a Viasat3 vetíti. 2007-ben szerepelt az Amerikában népszerű "Dancing with Stars" c. műsorban. Nálunk ennek magyar változata a "Szombat esti láz". A negyedik évadban táncolt, márciustól májusig tartott ez a rész. Partnere Karina Smirnoff volt, de sajnos nem értek el dobogós helyezést.
A Hannah Montana miatt a családjával Los Angelesbe költöztek, jelenleg is ott élnek.
Billy mostanában sokat turnézik, de szerencsére közel a családjához, így nem kell nélkülözniük őt sokáig. Öt gyereke van, név szerint: Brandi, Trace, Miley, Braison Chance és Noah Lindsey.
Szabadidejében szeret lovagolni és súlyzózni.
Nemrégiben napvilágra került, hogy ötödik, saját gyermekét eddig eltitkolta a világ elől. A fiú neve Christopher Cody és Miley-val egy évben született. A fiú szerint keveset találkoznak apjával és Miley-val.

Édesanyja:

 Leticia Finley, ismert nevén Tish Cyrus 1967. május 13-án született.
Édesanyja Miley Cyrus-nak, Noah Lindsey Cyrus-nak és Brandi Cyrus-nak. Mindhárom lány színésznő. A legsikeresebb Miley, aki énekesnő is. Első házasságában két gyerek gyerek született. A férje Billy Ray Cyrus, szintén színész és énekes. 1991-ben kezdtek randizgatni, és 1993. december 28.-án házasodtak össze az otthonukban Nashville-ben Tennessee-ben. Két közöt gyermekük született, Miley és Noah Cyrus. Mostohaanyja Christopher Cody Cyrus-nak, Trace Cyrus-nak és Braison Cyrus-nak.
2001-ben a férje sorozatában a Doc-ban kapott epizód szerepet. A The Last Song című filmben ő az egyik producer. A filmnek a premiere 2010-ben lesz.

Testvérei:

Noah Cyrus:

http://www3.images.coolspotters.com/photos/83296/262CC6badc1E04FC__profile.jpg Noah Cyrus a legkisebb gyerek a Cyrus családban. Nővére Miley Cyrus, amerikai énekes-színésznő. Fiatal kora ellenére már szerepelt néhány filmben.
Első szereplése 3 éves korában volt. A Doki c. sorozatban szerepelt 6 epizód erejéig. A Hannah Montana c. sorozatban is visszatérő szereplő a kezdetektől.
Szerepelt még rengeteg reklámban és apukája, Billy Ray Cyrus "Face of God" c. dalának videoklippjében is. Amikor egy interjúban megkérdezték, azt mondta a nővére, Miley a példaképe és olyan énekes- és színésznő szeretne lenni, mint ő.
Legjobb barátnője az unokatestvére, akivel saját showjuk is van a YouTube oldalán Noie & Ems Show néven.

Brandy Cyrus:

1318881878_m.jpg BRANDI CYRUS image by girls123_photosBrandi Glenn Cyrus Nashville-ben, Tennessee-ben született 1987. május 25-én. Édesanyja Tish Cyrus, édesapjának nevét nem tudni. Brandi egy bandában zenél Codi Caraco és Megan Park melett. Első TV-s szereplése a Hannah Montana: Live in London-ban volt, ahol a féltestvérének, Miley Cyrus-nak a Hannah Montana koncertjén ő volt a gitáros. Ezután egy sorozatban a "Zoey 101"-ben egy bandatagot alakított. Ismét egy sorozatban kapott kicsi szerepet, a Hannah Montana-ban, ahol a féltvestvére Miley, és mostohaapja Billy Ray Cyrus játszanak főszerepet. Érdekesség hogy másik két féltestvére Braison Cyrus és Noah Lindsey Cyrus is szerepelt már a sorozatban.
Érdekesség:
A féltestvére Miley Cyrus, Braison Cyrus, Noah Lindsey Cyrus és Christopher Cody Cyrus.
Édesanyja Tish Cyrus.
Mostohaapja Billy Ray Cyrus.
Testvére Trace Cyrus.
Szereti a zenét.
Szeret gitározni, és új tapasztalatokat szerezni.
Szeret írni, olvasni és utazni.
Kedvenc:
Filmje: Twilight
Zenéi, zenekarai: Luminate (a barátja bandája), Marjorie Fair, Muse, Jimmy Eat World, The Fray, Anberlin, Blue Foundation, Paramore, vagyis azok akik a Twilight Soundtack-on énekelnek.
Könyvei: The Twilight Saga könyvek, Karen Kingsbury könyvek, Nicholas Sparks könyvek, és bármi ami megerősíti a hitében.
Van egy saját bandája még 2 lánnyal együtt. Az együttes neve: Frank And Derol.
(youtube oldala is van: http://www.youtube.com/user/frankandderol)

Trace  Cyrus:

Trace Dempsey Cyrus (1989. február 24.) amerikai énekes, gitáros, dalszövegíró.
Édesanyja Leticia "Tish" Finley Cyrus, édesapja Baxter Neal Helson. Anyja és apja elváltak, majd nem sokkal később Leticia hozzáment Billy Ray Cyrus-hoz. Billy Ray adoptálta Trace-t, és segített felnevelni. Amikor kicsi volt, mindig elkísérte fogadott apját a turnéira.
Húga, a Disney Channel-en futó Hannah Montana sztárja, Miley Cyrus. Édes nővére Brandi Cyrus, féltestvérei (fiatalabbak): Braison Cyrus, Noah Lindsey Cyrus.
Trace-nek rengeteg tetoválása van a kezén, a mellkasán, és a bokszervonalánál a "STAY GOLD" felirat olvasható ki.
A Metro Station előtt Burbank-ban, California-ban egy bevásárlóközpontban dolgozott, majd otthagyta a középsulit (La Canada High School).

2006. elején Mason Musso-val megalapították a Metro Station-t. A bandában gitározik és vokálozik. Még abban az évben csatlakozott a bandához Anthony Improgo (dobok), és Blake Healy (billentyűk).
A Columbia Records leszerződtette őket, miután látta a MySpace-es oldalukat. Első albumuk 2007-ben jelent meg, de az első kislemez, a Shake It csak 2008-ban lett sláger. Érdekesség, hogy a dal a 2008-as The House Bunny (Házinyuszi) című filmbe is bekerült, és a soundtrack-en is rajta van.
2008. június 9-én szerepeltek az MTV Total Request Live (TRL) címú műsorában.
Trace 2008. szeptemberében szerepelt Billy Ray "Somebody Said a Prayer" című klippjében.
Van egy ruházati cége, mely a From Backseats to Bedrooms nevet viseli.

Braison Cyrus:

 (nem sok mindent tudni róla)

USA Tennessee Nashville-ben született 1994 May 9.

Christopher Cody Cyrus:

1334555900lwp4.jpg image by mileydavidfanCsak annyit hogy Miley féltestvére.


 Most pedig azok akik "közel állnak" Miley-hoz:

Miley és a kutyusa(i):

Miley és a keresztanyja:

itt éppen Hannah-ként

Hírességekkel:

 Hilary Duff-fal:

Kelly Clarkson-nal:

Mariah Carey,  Beyonce,  Mary J Blige,  Rihanna,  Carrie Underwood és Miley:

Corbin Blue-val:

 Shanica(Amber)-rel:

 

Anna Maria Perez de Tagle-lel:

Cody -van:

Miley, Moises Arias, Emily Osmen és Mitchel Musso:

Miley és Jason Earles:

Miley és Mitchel Musso:

Miley és Emily Osment:

Miley és Rihanna:

Miley és Nick:

Miley és Justin Gaston:

Miley és Kate Perry:

Miley és Ashley Tisdale:

Miley és JB:

Miley és Tyra Banks:

Miley és Vanessa:

Miley és Lucas Till:Érdekeségek Mileyról:

-...Miley  kedvenc énekesnői Hilary Duff, Kelly Clarkson, Mariah Carey és Ashlee Simpson-Wentz

-...Miley  kedvenc sportja a "pom-pom lánykodás"

-...Miley nevéből a Miley onnan ered, hogy bébiként sokat mosolygott (azaz (S)miley)

-...Miley-t 2007-ben 17-nek rangsorolták a legjobban kereső fiatal sztárok listájána Forbes magazinban

-...Miley  kedvenc könyve Lurlene McDaniel-től a Don't Die, My Love

-...Miley  kedvenc zenei albuma a Breakaway Kelly Clarkson-tól

-...Miley  összebarátkozott egyik háttértáncosával, Mandy Jiroux-szal, azóta közösen szerkesztik saját YouTube-os csatornájukat

-...Miley  kedvenc filmje az Acélmagnóliák 1989-ből

-...Miley  kedvenc hobbija a vásárlás

-...Miley  imádja a kínai kaját

-...Miley  11 évesen járt először a Hannah Montana show meghallgatásán

-...Miley Cyrus keresztanyja Dolly Parton

-...Miley Cyrus sosem járt énektanárhoz

-...2008 januárjában Miley Cyrus hivatalosan is Destiny Hope Cyrus-ról Miley Ray Cyrus-ra módosította a nevét

-...Miley Cyrus-nak 3 kutyája van, Loco, Juicy és Minnie Paul

-...Miley Cyrus-nak 5 féltestvére van

-...Miley Cyrus apja Billy Ray Cyrus, anyja Leticia "Tish" Cyrus és van egy 8 évvel fiatalabb húga, Noah Lindsey Cyrus

-Miley Cyrus eredeti neve Destiny Hope Cyrus

-...Miley Cyrus ismert becenevei Miley és Smiley

-...Miley Cyrus 1992. november 23-án született a Tenessee állambeli Franklinben
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 2
Tegnapi: 6
Heti: 28
Havi: 162
Össz.: 75 132

Látogatottság növelés
Oldal: =))Hannah Montana((=
...:::x:X:xThE mOoN aNd ThE sTaRsx:X:x:::... - © 2008 - 2020 - themoon.hupont.hu

Ingyen weblap készítés, korlátlan tárhely és képfeltöltés, saját honlap, ingyen weblap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »