...:::x:X:xThE mOoN aNd ThE sTaRsx:X:x:::...

Filmek,Énekesek,Képszerkesztők,Rolam és Más képek mindenkinek.Vizsázz,Kész És Rajt;Itt minden a tietek!Ez a weboldal azoknak készült,akik szeretik az érdekességeket :P Szóval csak nézz meg nyugottan mindent !És írj:dj_nomycy_girl@yahoo.com címre!Köce

High School Musical 1

A történet úgy kezdődik hogy Gabriella és Troy megismerkednek az újévi bulin,és egy karaoke alkalmával duettet énekel Troy-al, aztán Gaby bekerül abba suliba amelyikben Troy is tanul persze véletlenül. Egy iskolai musicalnak köszönhetően összejönnek, ugyanis egy iskolai darabban akarnak fellépni de nem egyszerű mert Sharpey mindent megtesz, hogy ő és a testvére legyenek a főszereplők. De ez nem sikerül neki és Troy és Gaby lesznek azok akik eléneklik a dalt. De az is nagy feladat, hogy fellépjenek, mert egyidőben van a kosármeccs és a kémiaverseny is, és ráadásul Troy apja sem repdes a boldogságtól, hogy a musical miatt lekési az edzéseket.... de persze a végén Troy megnyeri a meccset, Gaby a kémia versenyt, és ővék lesz a darab főszerepe is. A meccs végén pedig táncolnak.

High School Musical 2

Sharpay ajánlatot tesz Troynak és a többi kosarasnak hogy dolgozanak Evansék birtokán!!!Sharpaynek így könnyű dolga lesz hogy becserkésze magának Troyt,de igen ám nem ilyen könnyű, mivel Gabriella lesz ott az úszómester , erre pedig Sharpay nem számitott.Troy ezen a nyáron nagyon megváltozott ezt észre vették a barátai is!!!Már nem vellük lóg,hanem hires emberekkel és a barátait és Gabyt is elhanygolja!!!Valyon mi lesz a vége Troy és Gaby együtt maradnak vagy Sharpay és a hires barátai elhúzzák Troy azoktól akiket nagyon szeret???És mi lesz Gabyval???

high15.jpg

high1.jpg

high6.jpg

high4.jpg

high13.jpeg

high11.jpg

high8.jpg

high10.jpg

high2.jpg

high14.jpg

high5.jpg

high7.jpg

high12.jpg

high3.jpg

high9.jpg

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 8
Tegnapi: 6
Heti: 34
Havi: 168
Össz.: 75 138

Látogatottság növelés
Oldal: =))High School Musical(=
...:::x:X:xThE mOoN aNd ThE sTaRsx:X:x:::... - © 2008 - 2020 - themoon.hupont.hu

Ingyen weblap készítés, korlátlan tárhely és képfeltöltés, saját honlap, ingyen weblap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »